Hopp til hovedinnhold
DeathTrip

LIFE.

Bidrag fra Nesbru videregående skole

Finalist

Bidraget er laget av Ulrik Hellevik og Martin Falck.

Kampanjen består av et spill som er laget i GameMaker Studio 2, og all grafikken og musikken spiller inneholder er egenprodusert.

Plan for kampanjen:

  • Kjøpe lisens for å eksportere spillet til en server slik at alle datamaskiner kan kjøre dataspillet direkte i nettleser (per i dag kan det kun spilles på Windows)
  • Youtube- og SoMe-annonser med lenke til spillet i nettleser, da målet er lett tilgang til spillet uten å måtte laste det ned.

For dere som har MAC, eller ikke har Windows, kan dere se skjermopptak av en person som spller LIFE. Vær oppmerksom på at utviklerne av spillet har lagt til mange flere interaktive muligheter og (morsomme) dialoger mellom avatarene enn det som vises her. F.eks. hvis man drikker et visst antall ølbokser så blir avataren til spilleren så full at piltastene endrer seg til å fungere omvendt (trykker man høyre går avataren til venstre, opp blir ned, ned til opp og venstre til høyre):

Skjermopptak av spiller som velger å ta buss hjem etter fest:

Skjermopptak av spiller som velger å overnatte:

Konsekvensen i spillet dersom man tar smarte valg som å overnatte eller ta bussen, er at man kan restarte, fortsette å spille og ta nye valg. Melding på slutten: "Gjør som du vil med livet. Men husk, du har kun ett!"

Skjermbilde av slutten på spillet.

Konsekvensen i spiller dersom du kjører i fylla, er at man ikke får restartet spillet på nytt. Melding på slutten: "Livet er ikke et spill. Du har bare ett liv".

Skjermbilde av slutten på spillet.