Hopp til hovedinnhold
Medlem

Bli medlem nå og betal 90 kroner første året!

Publisert: . Sist oppdatert:

Skrevet av

Simen Murud Gundersen

Kommunikasjonsrådgiver

Frem til 15.11 kjører Ung i trafikken en vervekampanje. Nå kan du bli medlem for kun 90 kroner i året, og du får en gratis kinobillett i velkomstgave!

I en begrenset periode kan du bli medlem i Ung i trafikken for kun 90 kroner! Om du blir medlem nå så får du også med en gratis kinobillett! Vi jobber hver dag med fart, rus, uoppmerksomhet og mikromobilitet, og vårt mål er ingen skal dø eller bli hardt skadd i trafikken! Det gjør vi best om vi har mange medlemmer som jobber med oss for å nå målene våre.

Bildet viser to medlemmer i Ung i trafikken. Tekst: Bli medlem for kun 90 kr i året. Få en gratis kinobillett i velkomstgave.

Uten medlemmer er vi veldig mye fattigere, derfor har vi fått to av våre medlemmer til å fortelle hvorfor de er medlemmer hos oss. I likhet med mange andre av våre medlemmer så kjører de trial - og Jarand er faktisk europamester i trial. Se videoene hvor Jarand og Rebekka forteller hvorfor de er medlemmer i Norges eneste trafikksikkerhetsorgansisajson for ungdom under.

Vi håper at også du vil være med i kampen for at ingen, verken unge eller gamle skal dø eller blir hardt skadd i trafikken. Dersom du vil bli medlem kan du trykke på linken! Kampanjen varer til 15.11.