Hopp til hovedinnhold
Medlem

Momen Sherko (18) vant førerkortet tilbake

Publisert: . Sist oppdatert:

Skrevet av

Eivind Windingstad Stensrud

Kommunikasjonsrådgiver

Hvert år sponser vi i Ung i trafikken førerkortet på et av medlemmene våre. Den heldige vinneren får tilbakebetalt deler av førerkortopplæringen, og trekningen foregår på juleaften.

Tradisjon tro så gjorde vi dette på juleaften i 2022 også. Da ringte vi og kunne meddele at Momen Sherko (18) var den heldige vinneren av 25.000 kroner.

- Oi, så hyggelig!

Det var en tydelig overrasket Momen vi pratet med på telefon da han skjønte at han hadde vunnet. I starten var han usikker på om det han hørte var sant, men ble etter hvert hoppende glad da han forsto han hadde vunnet.

Gode valg

Som Ung i trafikken medlem får man kinobilletter til 90 kr, medlemsblad fem ganger i året, og tilbakebetaling av startlisens for deltakelse i Trialkonkurranser. Allikevel; det å vinne førerkortet tilbake på juleaften er kanskje den gjeveste fordelen man kan få som Ung i trafikken medlem.

Momen mener likevel at et medlemskap i Ung i trafikken er viktig av andre grunner:

- Et medlemskap i Ung i trafikken er blant annet viktig for å understreke viktigheten av å kunne ta gode valg.

På spørsmål om hva han ønsker å bruke pengene på, svarer han at han har kjøpt seg bil allerede, så premiepengene kommer til å gå til sparing eller noe annet fornuftig.

Et tips å ta med seg inn i 2023

Det å ta gode valg er livsviktig om vi skal nå nullvisjonen om null drepte og hardt skadde i trafikken. Dette arbeidet vil være like viktig for oss i Ung i trafikken også i 2023. Derfor spurte vi Momen om han hadde et tips til ferske sjåfører i 2023:

- Husk den gylne regelen: at man skal kjøre hensynsfullt, aktpågivende og varsomt. Til slutt og ikke minst: ta gode valg og ikke stress. Du bestod førerprøven av en grunn!

Se tiktok-video av trekningen her.

Hvert år gir vi tilbake pengene ett medlem brukte på førerkortet (opptil 25.000 kroner). Tar du lappen i 2023? Meld deg inn som medlem i Ung i trafikken, så kanskje det er deg vi ringer på julaften.