Hopp til hovedinnhold
Medlem

Victor vant lappen

Publisert: . Sist oppdatert:

Skrevet av

Simen Murud Gundersen

Kommunikasjonsrådgiver

Victor Storberget fikk seg en skikkelig overraskelse på julaften. Da ringte prosjekt og kampanjeansvarlig Kristine Ohnstad og kunne fortelle at han hadde vunnet tilbake alle pengene han hadde brukt på lappen!

Hver julaften trekker Ung i trafikken ut et av sine medlemmer som har tatt lappen, og sendt inn kvittering fra trafikkskolen. Vedkommende vinner opptil 25 000 kroner – og har «vunnet lappen». Vi tok en prat med årets vinner, Victor Storberget.

Hva tenkte du når Kristine ringte deg å sa du hadde vunnet lappen tilbake? Det er jo ikke hver dag noen ringer for å gi deg 25 000 kroner.

-Da jeg ble oppringt og fikk beskjed tenkte egentlig ikke ting. Det var ikke før etter samtalen at det gikk opp for meg at jeg faktisk vant og ble truffet av en utrolig følelse av glede, sier Victor Storberget.

Hvert år deler ung i trafikken ut opptil 25 000 kroner til et medlem som har tatt lappen! Neste år kan du vinne - bli medlem i bunnen av artikkelen.

Victor forteller videre at lappen gir han stor frihet, og at det er veldig viktig for han å ha førerkort.

- Lappen er utrolig viktig for meg, det gir meg så utrolig frihet. Jeg kan for eksempel kjøre til Tryvann, fremfor å slite med kollektivt opp dit. Eller dra på hyttetur med kompisene.

Å ta lappen er dyrt, mange betaler opp mot 30 000, mens noen slipper unna med 20 000. Som mange andre unge voksene, fikk også Victor litt hjelp av foreldrene sine til å ta lappen – derfor skal han bruke noe av pengene på dem.

- Jeg har tenkt å bruke pengene til en fin gave til mor og far. Jeg skal også sponse middagen som jeg hadde med mine venner på nyttårsaften. Resten går nok rett inn på sparekontoen, sier Victor.

Ung i trafikken jobber mye med uoppmerksomhet, det er en av våre kjernesaker. Mange mennesker mister livet hvert år på grunn av uoppmerksomme sjåfører. Det er en ting vi deler med Victor

-Det er veldig viktig for meg å være oppmerksom i trafikken. Å tilpasse farten etter forholdene er også noe jeg syns er veldig viktig, avslutter Victor Storberget

Vil du vinne førerkortet neste år? Da må du melde deg inn i Ung i trafikken.